srijeda, 18. studenoga 2015.

POLUDEĆETE ZA NJOM: Manastirska pogača donosi nezaboravne mirise u vaš dom za 15 minuta (RECEPT)


Pogača koju pripremite može da se konzumira umesto hleba. Evo kako da je brzo i lako ispečete.

Priprema: U dubljoj posudi izgnječite sir, a potom dodajte jaja. Viljuškom pomešajte jaja sa sirom.

Dodajte ulje, pavlaku i jogurt. Promešajte pa dodajte brašno u kome je prašak za pecivo. Sve dobro sjedinite. Mere su proizvoljne u zavisnosti od ukusa i afiniteta.

Nauljite tepsiju u kojoj ćete peći. Pospite je brašnom i sipajte smešu. Dobro rastresite da se pravilno rasporedi.

Pecite 15 minuta na 250 stepeni.

3 komentara:

  1. A koliko od sira, jaja , pavlaku I sve te stvari??? Ili samo tako objavljujete

    OdgovoriIzbriši
  2. A koliko od sira, jaja , pavlaku I sve te stvari??? Ili samo tako objavljujete

    OdgovoriIzbriši
  3. koloko jaja,sira jogurta brasna???mere??

    OdgovoriIzbriši