četvrtak, 10. rujna 2015.

Iznenađujuće precizno predviđanje: Odaberite vrata i otkrijte šta će vam se dogoditi u budućnosti



Pogledajte fotografiju sa vratima. Odaberite vrata koja vam se najviše dopadaju. Nemojte previše da razmišljate, pustite da vas instinkt vodi.

Sada kada ste napravili izbor, pročitajte šta vrata koja ste odabrali govore o vama i vašoj budućnosti.

Vrata 1

Vi u životu težite jednostavnosti. Vi tražite mir, samoću i uživate u periodima kada možete da se osamite. Kada ste u nečijem društvu, više volite da to bude druženje u kućnoj atmosferi, da okuplja bliske prijatelje i porodicu.

Vas očekuje srećna budućnost jer vi znate šta želite. Uživate u autentičnosti i jednostavnosti. Vaša sudbina je život bez drame koju nameću drugi ljudi. Ipak, pazite da vam ne postane sve previše dosadno.


Vrata 2

Vas očekuje bogatstvo, ali samo ako budete vredno radili. Time što ste izabrali vrata iza kojih se kriju stepenice, ukazali ste na to da želite da napredujete. Tražite fine stvari u životu, znate kako da dođete do njih i sve što treba da uradite je da, korak po korak, ostvarite svoje ciljeve. Ne bojite se da idete do vrha. Naprotiv, vi uživate u svom usponu!

Vrata 3

Vi u budućnosti morate da budete veoma oprezni. Imate sklonost da se upuštate u nepoznato, i iako se avanturistički duh može isplatiti, obratite pažnju na znake upozorenja. Nadzemni hidrant je, na primer, simbol moguće opasnosti.

Ukoliko ste u poslednje vreme previše rizikovali, potrebno je da nadalje delujete sa malo više opreza. Broj 26 koji se nalazi iznad vrata je važan broj za mnoge pripadnike judejsko-hrišćanske zajednice jer je simbol Boga. Onda kada se krećete rizičnom životnom stazom, znajte da uprkos tome imate zaštitu, bez obzira na to da li ste vernik ili niste.

Vrata 4

Ako ste odabrali ova vrata, to znači da ste spremni za bitku. Bez obzira na to da li je u pitanju pravna bitka ili trud da budete unapređeni na poslu, vi ste već preduzeli sve neophodne korake i to će vam se isplatiti.

Crvena boja je simbol moći i snage, a baš tako izgledaju i zidovi tvrđave. Ništa vas ne može pokolebati i odvratiti od onoga što vam po zaslugama pripada. Dugo niste bili u mogućnosti da dobijete ono što želite, ali sada je došlo vreme za zauzmete svoju tvrđavu.

Vrata 5

Ako ste odabrali ova vrata, ne brinite. Sve će doći na svoje mesto. Vi težite udobnosti i miru. Prethodio je turbulentan period, kako na poslu, tako i u privatnom životu.

Vi želite da se okružite osobama koje su vam odane i koje vas bezuslovno vole. Iako su stvari dosad bile komplikovane, pronađite zadovoljstvo u činjenici da znate šta želite. Družite se samo sa pouzdanim ljudima. Sve će krenuti nabolje.

Vrata 6

Za vas je prethodni period bio opterećujući, ali dobra vest je da vi imate u sebi dovoljno optimizma da to prebrodite. Sivim danima se bliži kraj, samo još malo izdržite. Svetlo se već nazire.

Možda vam se čini da je vaše svetla budućnost daleko, ali ne smete da odustanete. Setite se svega onoga što ste već prebrodili. Najgore je prošlo, ne odustajte i stići ćete do slobode kojoj težite.

Vrata 7

Pripremite se za haotični period u bliskoj budućnosti. Srećom, to neće biti nešto sa čim vi ne možete da se izborite.

Vama više odgovara kada ne znate svoj sledeći korak. Volite da imate više mogućnosti na raspolaganju, a svaka vrata za vas predstavljaju priliku, pa ste otvoreni za nove mogućnosti.

Budite spremni na iznenađenja. Kada se budete suočili sa neočekivanom situacijom, samo se usmerite na neku drugu mogućnost koju imate kao rezervu.

Vrata 8

Vi ste definitivno radoznala osoba, i iako radoznalost može biti mač sa dve oštrice, vaša radoznalost će se isplatiti. Velika je razlika između nemarnosti i znatiželje, i vi ste svesni razlike.

Vi znate da se neočekivani rizici mogu isplatiti, ali nikada ne ispuštajte iz vida moguće posledice. Tako će se vaša znatiželja i osećaj za avanturu isplatiti.

Ukoliko dugo razmišljate o nekoj aktivnosti, a niste sigurni da li bi bavljenje tom aktivnošću bilo prava odluka, uradite to! Nema boljeg vremena za preduzimljivost od sadašnjosti.

Webtribune.rs

0 komentari:

Objavi komentar