srijeda, 18. studenoga 2015.

MOJ NAJDRAŽI RECEPT ZA KLJUKUŠU


Ovo mi je jedan od omiljenih brzinskih a ekonomičnih ručaka
Sastojci

krompir,luk
teletina,kobasica
brasno,prasak za pecivo
jaja,jogurt
zacini


Priprema

1.
Sitno isjeckati šaku teletine,šaku domaće kobasice(naravno može i kupovne neke dimljene),glavicu crnog luka,pa sve malo prodinstati na par kapi ulja,tek da puste mirise....

Dok se hladi,izrendati 4-5 srednjih krompira(malo ih iscijediti ali ne skroz),u to dodati 2 jaja,2 kašike jogurta,3-4 kašike brašna,pola praska za pecivo....Sjediniti sa prethodnom masom,dodati malo vegete ili nekog drugog zacina,bibera,soli ne treba jer su teletina i kobasica pustile dovoljno,dobro podmazati tepsiju (pleh),peci dok ne porumeni (pola sata-40 min).

Posluživanje
Uz jogurt,salatu,ko kako voli-ja volim sa kiselim kupusom....:)


Izvor: www.coolinarika.com

0 komentari:

Objavi komentar