srijeda, 27. svibnja 2015.

Kljukuša za 20 min!!!


Sastojci

2 dcl jogurta
2 jaja
2 dcl mlijeka
5-6 većih krompira
1 glavica luka
papar
sol
brašno po potrebi

Priprema
1. Uključiti pećnicu na 250c da se grije dok pripremite kljukušu. Krompir oguliti, oprati, i
isjeckati na skroz sitne kockice.
2. Dodati izrendani luk, jaja, jogurt i mlijeko, začiniti po želji pa dobro umješati.
3. Dodati brašna toliko da se povežu svi sastojci ( smjesa je malo gušća nego za palačinke)
4. Pleh od pećnice u debelom sloju premazati s masti ili maslacem, izliti pripremljenu
smjesu i peći u dobro zagrijanoj pećnici oko 20-30 min.
Posluživanje
Po želji možete dodati i malo svježeg sira, isto je super ukusna i još mekša, ja ovaj put
nisam.

0 komentari:

Objavi komentar