petak, 27. studenoga 2015.

OTARASITE SE PODOČNJAKA: Saveti kako da ulepšate vašu kožu i učinite je savršenom!


U današnjem svakodnevnom životu, veoma je teško izdvojiti vremena za sebe a podočnjaci su stvar koja nas dodatno opterećuje. To kvari ne samo vaš izgled, već i samopouzdanje.

Evo saveta kako da ih se otarasite.


Prašak za pecivo




Možda će vas zbuniti što koristite prašak za pecivo kao sredstvo za lepotu, ali je vrlo korisno i pomaže da se rešite crnih podočnjaka. Takođe možete tako da rešite sve vaše kožne iritacije i brige.



Sklonite crne krugove ispod očiju





Uputstvo: Napunite čašu vrućom vodom ili čajem i sipajte kašičicu praška za pecivo. Dobro promešajte. Potopite dva pamučna jastučića (vate) u čašu i stavite ih na oči na 15 minuta. Kasnije, sklonite jastučiće i operite lice. Namažite vaše lice hidratantnom kremom i pogledajte rezultat.



Možete koristiti prašak za pecivo i za akne




Uputsvo: Sipajte kašičicu praška za pecivo u tanjir i sipajte vodu. Dobro promešajte. Nemojte stavljati mnogo vode zato što će biti suviše tečno i neće moći da se skine. Koristite vaš prst i nežno umasirajte na određeno mesto. Pustite neka odstoji nekoliko minuta. Smesa će se stegnuti kada voda ispari. Dobro isperite!



Savet dana!




Možete ponavljati proces svakog dana pre nego što krenete na spavanje i time ćete podmladiti vašu kožu i rešiti se podočnjaka.



Samo zamislite reakciju vaših prijatelja kada se budete drastično promenili!




Nastavite da pokušavate!

www.fokuzz.com

0 komentari:

Objavi komentar