četvrtak, 12. studenoga 2015.

MAGIČNO BILJE: Prirodni recept protiv bora – fantastičan efekat za 7 dana!



Nažalost, pojava bora je neminovna kod svake žene, piše uspesnazena.com! A sa njihovom pojavom počinjemo da se grčevito borimo, koristeći različite kreme, metode i kozmetičke tretmane. Ali, čak i najskuplje kreme ne garantuju nam kompletno izbavljenje od ovih kozmetičkih nesavršenstava, pogotovu što koža vrlo brzo navikava na kupovne kreme i ne daje uvijek odgovarajuće rezultate.

Ako imate vremena i želju pripremiti domaću kremu protiv bora svojim rukama, onda možete iskoristiti ovaj odličan recept.

Već smo pravili domaću kremu protiv bora sa želatinom i masku za zatezanje lica sa efektom botoksa, a sada vam predlažem da isprobate ovaj recept.

Ova domaća krema je idealno sredstvo za njegu kože: hidrira, izravnava ten, smanjuje vidljive bore i usporava proces starenja kože. Njena prednost – prirodni sastojci i bezbijednost. Odgovara svim tipovima kože. Vidljivi rezultati su već za 7 dana. Oni, koji se sa poštovanjem ophode prema svojoj kozi, zavoljeće ovu kremu. Recept je jednostavan i zaista čudesan.

Domaća krema protiv bora. Recept:

Za pripremu kreme biće potrebno:
- 1 supena kašika bademovog ili maslinovog ulja
- 1 žumance
- 1 čajna kašika meda
- 2 čajne kašike apotekarskog vazelina


Priprema kreme

Vazelin otopiti na vodenoj pari. Biće potrebno par minuta. Skinuti sa šporeta i dodati ostale sastojke: med, žumance i ulje.


Sve sastojke temeljno promešati. Mešajte par minuta, dok ne dobijete homogenu smesu.

Preručite u kutiju, može od stare kreme, biće dovoljna kutija od 50 ml.

Laganim, masirajućim pokretima nanosi se na očišćenu kožu. Poslije 30 minuta ukloniti ostatke kreme vatnim diskom umocenim u mineralnu (kiselu) vodu ili vlažnom maramicom za lice.


Ova krema može da vam posluži i kao odlično sredstvo za podmlađujuću Zogan masažu lica.

Napomena:
Krema se upija u kožu duže od sat vremena, tako da treba da se nanosi na lice 2 sata prije spavanja. Kremu čuvajte u frižideru. Kad se potroši, i ako ste zadovoljni, napravite novu mjeru. Pošto su svi sastojci prirodni, nemojte praviti duplu mjeru odmah, da se ne pokvari. Budite lijepi!

Izvor: uspesnazena.com




0 komentari:

Objavi komentar