subota, 9. svibnja 2015.

Poslije ovakvog čišćenja organizma nestaju bolovi u leđima, vratu, zglobovima!



Vrlo često ljudi svakojakom hranom kvare normalni ritam rada organizma, uništavajući ga.
Jasno da sve štetne materije prave deponiju u organizmu pa je s toga važno sprovoditi čišćenje organizma od toksina. Postoje razne metode detoksikacije i provjereni načini za čišćenje organizma. Ali, postoji i detoksikacija organizma sa pirinčem.


Uzmite obican pirinač, toliko supenih kasika, koliko imate godina (ako imate 35 godina, znaci 35 supenih kašika).

Dobro ga isperite i naspite u staklenu teglu.

Teglu napunite toplom prokuvanom vodom, zatvorite poklopcem i ostavite u frižider.

Ujutru svu vodu iscijediti. Uzmite 1 punu supenu kašiku pirinča i kuhajte ga 3-4 minuta bez soli ( u drugoj, običnoj tekućoj vodi).



Pojedite ga na prazan stomak, poželjno do pola osam ujutru.

Preostali pirinač ponovo zalijte prokuvanom ohlađenom vodom i ostavite u frižider do sljedećeg jutra.

Ovu proceduru za čišćenje organizma ponavljajte svaki dan, dok ima pirinča u tegli.

Tajna metode se krije u zrnu pirinča, koje ima kristalnu strukturu. Kada se zrna potope u vodu, sa njih se spira skrob i pojavljuju se ćelije. Pirinač se vari u crijevima, a ne u želucu, njegova zrna djeluju kao absorbent (upijač).

Sa ovom metodom pročišćavaju se crijeva, krvni sudovi, zglobovi i drugi dijelovi organizma od toksina, teških metala i drugih štetnih materija. Čišćenje organizma sa pirinčem pomaže da se normalizuje metabolizam i reguliše višak tjelesne težine.

kuhana-riza1

Poslije tretmana osjećaćete se ne samo zdravije, već i mlađe. Postoji jedan uslov: poslije uzimanja pirinča ujutru poželjno da ne jedete i ne pijete najmanje 3 sata.

Poslije ovakvog čišćenja organizma nestaju bolovi u leđima, vratu, zglobovima.

Efekat tretmana nije trenutan, već postepen. Poslije dve nedjelje počinje pravo čišćenje organizma. I vi ćete ga primjetiti.

Toksini će se izbacivati putem urina i stolice. Boja urina će se promijeniti, postace mutna. A vi ćete se osjećati sve ljepše i zdravije.

Poslije određenog vremena uzimanja pirinča aktivira se samočišćenje organizma, što će se i nastaviti samo, poslije tretmana u roku od nekoliko mjeseci. Po isteku, osjetićete odlične rezultate.


Ne zaboravljajte unosite tečnost u organizam – minimum 2l dnevno. Najbolje – vodu i zeleni čaj.

Izvor:uspesnazena.com

0 komentari:

Objavi komentar