petak, 22. siječnja 2016.

IZBACUJE OTROVE I MASTI ZA 48 SATI: NAPITAK ZA VITKO I ZDRAVO TELO! (RECEPT)Dijeta, detoksikacija i ubrzavanje metabolizma – 3 u 1 bi mogao da bude naziv dvodnevnog režima ishrane uz koji ćete već nakon 48 sati osećati pozitivne fizičke promene

Dijeta za pročišćavanje s kojom ćete se već nakon 48 sati, koliko dijeta traje, osećati bolje podrazumeva konzumaciju povrća i žitarica koji pomažu u ubrzavanju procesa detoksikacije.Takođe, tokom ta dva dana pijte puno zelenog čaja bez dodatog šećera i veštačkog zaslađivača. “Srce” ove dijete su 2 napitka, napitak zamršavljenje (pije se uveče) i napitak zaubrzavanje metabolizma (pije se ujutro).

Evo kako da ih pripremite:

Napitak za mršavljenje: 1 kašika ljutih paprika, 1 kašika đumbira, 2 kašike limunovog soka, 1 kašika javorovog sirupa, 300 ml vodePriprema: Stavite sve sastojke u blender i dobro ih izmešajte. Ovaj napitak najbolje je da pijete uveče pre spavanja.

Napitak za ubrzavanje metabolizma: 4 čena belog luka, 6 kašika limunovog soka, 2 paradajza, 6 kockica leda, 500 ml vode

Priprema: Kao i kod napitka za mršavljenje, stavite sve sastojke u blender i promešajte. Ovaj napitak najbolje je da pijete ujutro pre doručka.

(zadovoljna)

0 komentari:

Objavi komentar