ponedjeljak, 2. studenoga 2015.

Zašto treba sisati beli luk. Redak, neverovatno koristan recept.


Beli luk – fantastičan proizvod, neprocenljivih korisnih osobina. Ovo fantastično povrće poseduje antibakterijska svojstva, leči mnoge bolesti, uključujući različite prehlade, arterosklerozu i bolesti bubrega, jača kapilare i dobar je adaptogen.

U kineskoj medicini beli luk se koristi za potpuni oporavak organizma.

Uzimaju mali čen belog luka, stavljaju ga u usta i natapaju pljuvačkom,“šetajući“ po usnoj duplji. Ova procedura se radi ujutro tokom 30 minuta, kada je u našim ustima „đubrište“.

Efekat sisanja belog luka zaista je zapanjujući. Pljuvačka, zajedno sa hranljivim korisnim materijama dospeva u krv, čisti krvne sudove i limfu. Takođe, beli luk jača usnu duplju i desni prestaju krvariti.

Nakon procedure, beli luk treba ispljunuti i oprati zube. Ako se, i nakon pranja zuba, oseća miris, ubaciti u usta zrno kafe, ili malo peršunovog lista. Nekoliko gutljaja mleka će potpuno ukloniti miris belog luka iz usta.

Zašto stavljati beli luk u usta?

– Beli luk odlično čisti krv
– Stimuliše apetit
– Štiti od epidemije gripa i drugih respiratornih bolesti
– Neverovatna ojačava imunitet
– Koristan kod anemije
– Leči hronični bronhitis
– Pomaže kod bolesti bubrega i bešike
– Čisti kožu

Ako vam predstavlja problem staviti ceo čen belog luka u usta, počnite sa četvrtinom čena ili manjim komadićem, i polako povećavajte količinu.

Sa ovim receptom se ranije nisam susretala. On je zaista veoma delotvoran. Proverila sam ga na sebi:




Pošto sam jedno vreme bila anemična (posledica kursa agresivne hemioterapije), koristila sam dosta industrijskih preparata koji sadrže gvožđe. Dakle, ukinula sam ih i počela sam sisati beli luk, svako jutro. Nakon mesec dana odradila sam laboratorijske nalaze krvi. Zamislite moje iznenađenje kada sam uvidela da je moj hemoglobin 130 jedinica, pre je bio samo 90!

Ispričala sam za ovaj recept svojoj prijateljici, koja svake jeseni i proleća počinje sa „magarećim“kašljem. Znate na šta mislim, kašljete, poput psećeg laveža, i mislite da ćete dušu povratiti. Počela je sisati beli luk i postala fanom ove metode, jer kašalj je postepeno nestajao.

Njen muž je imao probleme sa bubrezima (mislim da je imao kamen, sada se ne sećam), u urinu je bilo krvi. Počeo je sisati beli luk, urin je postao čist, očistila se i koža.

Ovakvih slučajeve isceljivanja je mnogo. Upornim korišćenjima ovog recepta ljudi postižu veoma dobre rezultate.

Probajte i vi ovaj način, i podelite svoja iskustva, koja će biti dragocena kako za vas, tako i za sve naše čitaoce. Jer znanje je kao ljubav, deljenjem se umnožava. Budite zdravi!

0 komentari:

Objavi komentar