subota, 11. srpnja 2015.

PRITISKANJEM ODREĐENIH TAČKI NA NOSU MOŽETE PRIVUĆI NOVAC KAO MAGNET U SVOJ ŽIVOT!



Stručnjaci tvrde da su bogatstvo i napredak toliko blizu vas, koliko je blizu vaš nos vašem licu! Ako naučite pritiskati prave tačke na vašem nosu, stručnjaci garantiraju upsjeh i bogatstvo. Posebne akunpukturne tačke vašeg nosa imaju nevjerovatnu sposobnost da privuku novac kao magnet.

Australski akupunkturolog dr. Carlton Smith tvrdi na temelju svog istraživanja da postoji nevjerovatna povezanost između tačaka na nosu i bogatstva.

– Pritiskom na pravo mjesto na vaše nosu mijenjate električno strujanje živčanog sistema i otvarate tako prostor za povećanje vašeg bogatstva – kaže dr. Smith, koji je postao poznat zahvaljujući tehnikama akupunkture u predjelu uha. To mu je donijelo priznanje u cijelom svijetu.
– Novac dolazi onda kada ga naučite primati. Novac će privući vašu auru. Ovu novu tehniku nazvao sam tehnikom ispravnog pritiska. Vrlo je jednostavna i nevjerovatno uspješna – tvrdi ovaj stručnjak, prenosi Aura.ba
Nedavno je proveo sa saradnicima šestomjesečni istraživački projekat koji je uključivao 347 dobrovoljaca. Svi su bili spremni isprobati novu tehniku. Trebalo je ispitati i dokazati da će pritisak na prava mjesta na nosu i na mostu nosa imati utjecaj na poboljšanje finansijske situacije testiranih osoba. I dogodilo se zaista čudo: 91% ispitanika nakon 18 sedmica je javilo korjenitu promjenu finansijske situacije. Promjenu na bolje.
A kako treba koristiti ovu metodu? Otkrivamo vam opsežno ovu sjajnu tehniku…

Dr. Carlton Smith preporučuje slijedeće:
Nađite za sebe vremena svako jutro i svako veče. Nastojte biti sami u prostoriji i raskomotite se. Nakon toga pritiščite označena mjesta na nosu prstima. Postupak ponavljajte svako jutro i svako veče,jednu sedmicu i pri tome mislite samo na novac ili povećanje bogatstva. Postupak i pritisak nek traje deset sekundi. To znači da pritisnete i držite prst na određenoj tački pri čemu mislite na to što postupkom želite postići. Drugu sedmicu odaberite drugu tačku. Ponovo postupajte isto. Proces neprestano ponavljajte, sve do sedme tačke. Tada krenite ispočetka, sve dok ne osjetite u svojoj blizini mnoštvo novca.

TABLICA
Dr. Smith je napravio i tablicu, koja pokazuje različite mogućnosti finansijskih napredovanja. Zabilježio je sedam tačaka, koje možete vidjeti na snimku.

1. NAPREDOVANJE U POSLU
Zamislite sebe na novoj funkciji, s novom odgovornošću. Naravno, i s novom boljom plaćom.

2. NASLJEDSTVO
Recite sami sebi koliko volite članove svoje porodice i prijatelje i koliko biste željeli da vas nagrade.

3. VRAĆANJE POREZA
Mislite na to kako ste dobar i savjestan radnik, koji teško radi i koji je zaslužio povrat barem dijela
sume novca koji svaki mjesec plaćate državi.

4. DOBITAK NA LUTRIJI
Kupite srećku ili ispunite loto listić i mislite na vaše sretne brojeve, kojima ste igrali.

5. FINANSIJSKI POKLON
Zaslužili ste nagradu- mislite na sreću i hrabro igrajte.

6. POVEĆANJE PLAĆE
Mislite na povećanje plaće, koje ste zasigurno zaslužili. Cijeli postupak ponavljajte, sve dok oko vas ne bude dovoljno novca. A kad se novac pojavi, tada više ne pritiskujte. Novac će postati dio vas.

0 komentari:

Objavi komentar